Gymloft

BLOG

justin couturon

šŸ„µ Work hard, gain results. Is dat altijd zo?

'De eeuwige belofte' & 'de glazen man'. Tot aan mijn 25 jaar heb ik deze minder flatterende uitspraken mogen horen, terwijl ik in principe zou moeten pieken in mijn sport.
Maar na mijn 25 jaar veranderde vrijwel alles. Ik vertel het je graag in dit eerlijk artikel.

šŸ§¬Aanpassingsvermogen of de omgeving?

"Onze genen zijn de toekomst", "Erfelijkheid is allesbepalend in wie we worden of niet worden", "Ziekte is pech hebben, slechte genen", "Kanker is vooral een erfelijke kwestie en wordt genetisch doorgegeven aan de volgende generatie".

Is dat wel zo?

Coach... Ik wil meer.


Waarom willen we meer en hoe komt het? Ontdek waarom GYMLOFT in 2021 meer kennis en ervaringen zal bieden aan haar klanten.
Meer willen is normaal. Maar wat betekent 'meer' voor jou?

CERCES Challenge 30.09.20


Herbeleef deze driedaagse hiking challenge met 11 deelnemers die ondanks de ruwe weersomstandigheden een onvergetelijke bergtrip beleefden.

Word een 'Morning Hero' met deze 4 tips


Ben je ook een zombie op diesel in de ochtend? Geraak je maar niet in tweede versnelling? Ontdek wat een krachtige ochtendroutine met je energie en focus doet. 

Fueled by the truth, of niet?De Netflix documentaire 'The Game Changers' heeft ons allen bij de keel gegrepen. Of voor zij die de reportage ook gezien hebben, dan is 'bij de ballen gegrepen' iets toepasselijker. Ontdek de plus-en minpunten rond een vegan lifestyle.